Nézz be a SYAM SILVER üzletekbe és webáruházunkba, márciustól már az új DYRBERG/KERN 2012 spring/summer MYTHICAL kollekció közül is válogathatsz!

Addig is íme egy kis DYRBERG/KERN ízelítő!

 

dyrberg.jpg

 

A DYRBERG/KERN márkáról...
A DYRBERG/KERN a nemzetközi kiegészítők megtestesítője. Egy olyan ékszer, óra és szemüveg gyűjtemény, ahol az elegáns design kéz a kézben jár a globális trendekkel. A DYRBERG/KERN megalkotta azt a stílust, amely a nemzetközi márkák között is örök, mindez az álmok, a szépség, a szenvedély jegyében. A DYRBERG/KERN ékszerek tervezése a központi koppenhágai stúdióban történik. Az alapanyagok a világ minden tájáról, Olaszországból, Kínából és Afrikából érkeznek, szezontól függően. Az időigényes tervezési folyamatot követően, a szezonális divatot és szezonális színeket figyelembe véve a termelés különböző ázsiai műhelyekben zajlik, szigorú minőségi követelmények betartása mellett. Végül a sok különböző elemet egyetlen ékszer darabbá állítják össze. Minden termék 40 különböző folyamaton megy keresztül a mágikus pillanat előtt, mikor megszületik maga a ragyogó kristályokkal díszített ékszer.

Címkék: ékszer kollekció 2012 webáruház márkák spring/summer mythical syamsilver dyrberg/kern syam silver üzletek

A bejegyzés trackback címe:

https://syamsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr84093504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása