Megérkezett az új kollekció!

 2012.06.05. 11:50

Örömmel jelezzük a DYRBERG/KERN márka kedvelőinek, hogy megérkezett a legújabb  M Y T H I C A L   S P R I N G / S U M M E R   2 0 1 2  kollekció üzleteinkbe.

 

A 2012. MYTHICAL kollekció leginkább a szabadságot és a misztikát tükrözi. Minden nőnek megvan a hatalma, hogy létrehozza saját történetét, saját mítoszát.

Ragyogó a mágia, áhítatos és varázslatos. Megragadja a pillanat varázsát, arra figyelmeztet, hogy maradj a figyelem középpontjában. Ez annyira egyszerű és mégis oly nehéz. Légy mitikus! Ezt üzeni az új kollekció.

Ezt az új, misztikus, varázslatos kollekciót olyan eszmék inspirálták, mint a hatalom és a szabadság. Mindezt szimbolizálja a kollekcióban előszeretettel használt oroszlán, amely a bátorság, elhivatottság, méltóságteljesség ikonikus megtestesítője. A kollekció másik jellemző ikonikus alakja az a sárkány – 2012 a sárkány éve –a sárkány megvéd a külső negatív hatásoktól, továbbá erőt, sikert és szerencsét kölcsönöz viselőjének.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://syamsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr254566615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása