A SYAM SILVER üzleteinkben a Dyrberg/Kern márkájú termékek elkülönítve, saját vitrinekben kaptak helyet. Az olyan prémium kategóriás ékszereket és divat kiegészítőket, mint a Dyrberg / Kern saját, önálló vitrinekben és saját display-ekkel szükséges eladásra kínálni, annak érdekében, hogy a vevőben is erősítsük a minőség és az egyediség érzését. A Dyrberg / Kern vitrinek előtt állva elhisszük, hogy miénk lehet a luxusélet, ha a Dyrberg / Kern ékszereket és kiegészítőit választjuk.

Ez az egyszerű térrendezés modern, tiszta formavilágú, biztonságos és igazodik bármely ékszerbolt kialakításához, valamint a vásárlók számára is élvezhetővé, megtekinthetővé teszi a Dyrberg / Kern árukínálatot.

A vitrineket a SYAM SILVER, a Dyrberg / Kern hazai hivatalos forgalmazója gyártatja. A vitrinek a rendelés leadásától számítva 4 hét múlva kerülnek leszállításra.

Címkék: divat modern új hivatalos kern tiszta display vitrin kollekcio dyrberg forgalmazo egyediseg

A bejegyzés trackback címe:

https://syamsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr384314098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása