Az Eurostyle Magazin egy negyed évente megjelenő kiadvány a luxus órákról és ékszerekről.

A 2012/1-es számban két oldalon került bemutatásra a Syam Silver.

" A Syam Silver tízéves múltra visszatekintő, felső-közép kategóriás, egyedi és könnyen azonosítható üzleteket magában foglaló, világ- és divatmárka női és férfi ékszerek és órák értékesítésével foglalkozó, a külföldi vásárlók által is jól ismert hálózat.

A Syam Silver bolthálózat, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 7 saját tulajdonú üzlettel, több éves működési, gazdálkodási tapasztalattal, hazai és külföldi piaci ismeretekkel. A Syam Silver bolthálózat sikerének meghatározó eleme a divattrendek alapos és folyamatos figyelése és tanulmányozása, az elért eredmények, sikerek, tapasztalatok átfogó elemzése."

A magazinban a cégtörténet és a tevékenység mellett bemutatásra kerültek a Syam Silver céljai, tervei is, miszerint "A Syam Silver bolthálózat célja egy sikeres, európai színvonalú ékszer, és órakereskedelmi bolthálózat felépítése és működtetése, amely a szoros együttműködésből adódó beszerzési, értékesítési, logisztikai és disztribúciós együttműködési előnyöket kívánja a fogyasztók számára elérhetővé tenni."

 

Címkék: boss orange police ny silver hugo guess calvin klein esprit s.oliver madison doxa nautica dyrberg/kern gooix syam

A bejegyzés trackback címe:

https://syamsilver.blog.hu/api/trackback/id/tr784284263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása